Mød op til Månedens Motivation i Farsø hver måned og tag del i følgende:

Månedens Motivation i Farsø

Månedens Motivation har efterhånden et år på bagen, og åbner hver måned dørene for gengangere såvel som nye interesserede. Tiltaget gør det muligt for ALLE at gå til mindfulness (personlig udviklings) undervisning for et beskedent og overkommeligt beløb HVER MÅNED med forskellig undervisning hver gang.

Mindfulness er en oldgammel opmærksomhedsstrategi, som hjælper dig i indre fred og forståelse. Undervisningen er en kombination af personlig udvikling og mindfulness tiltag, og kan stort set hjælpe dig på alle plan i dit liv. Uanset om du ønsker mere balance i livet, eller nogle simple tips (øvelser / redskaber) til at komme tættere på dig selv eller dine drømme og mål.

Fred er en klar modsætning af stress, og forståelse er en klar modsætning af frustration eller fordømmelse.
Stress og frustrationer er desværre en stor del af en almindelig hverdag, og har alvorlige konsekvenser med sig, hvis ikke der bliver skabt forståelse, så følelserne bliver forløst.

Kom og modtag undervisning af vaneændrings ekspert Peter Bystrup der i bogstavelig forstand er gået fra kokain til kærlighed i sit liv, og få enkelte og effektive redskaber / værktøjer til at skabe dig det liv, som du drømmer om.

”Det er ikke svært at lære sig selv at kende, og det er på ingen måde farligt. Alle fortjener at få simple redskaber til at skabe indre fred og balance i deres liv. Det værste der kan ske, er at du lære dig selv bedre at kende. I en sådan process vil bekymringer optræde i langt mindre grad, så der virkelig bliver plads til at fantasere om fremtiden. DIN FREMTID.” – Peter Bystrup

Næste gang til Månedens Motivation – NYE DATOER PÅ VEJ

Her finder du os – i Farsø

Dronning Ingrid Hallerne i Farsø åbner dørene til deres lækre Thitsal til Månedens Motivation.

Undervisningen har ca 2 timers varighed, når det går løs fra kl 19-21:00.

Månedens Motivation i Farsø er at finde her: Dronning Ingrid Hallerne – Farsø (Thitsalen) 

Kom og forkæl dig selv og dit indre og lad dig hellere end gerne ledsage.

Køb din/dine billetter til Månedens Motivation via KØB NU knappen

Din billet er incl 1/2 liter kildevand, som du modtager, når du siger dit navn i døren.

KØB NU