Mød op til Månedens Motivation i Aars hver måned og tag del i følgende:

Månedens Motivation i Aars

Månedens Motivation er tilbage, og åbner igen dørene hver måned for gengangere såvel som nye interesserede. Tiltaget gør det muligt for ALLE at gå til mindfulness (personlig udviklings) undervisning for et beskedent og overkommeligt beløb HVER MÅNED med forskellig undervisning hver gang.

Mindfulness er en oldgammel opmærksomhedsstrategi, som hjælper dig i indre fred og forståelse. Undervisningen er en kombination af personlig udvikling og mindfulness tiltag, og kan stort set hjælpe dig på alle plan i dit liv. Uanset om du ønsker mere balance i livet, eller nogle simple tips (øvelser / redskaber) til at komme tættere på dig selv eller dine drømme og mål.

Fred er en klar modsætning af stress, og forståelse er en klar modsætning af frustration eller fordømmelse.
Stress og frustrationer er desværre en stor del af en almindelig hverdag, og har alvorlige konsekvenser med sig, hvis ikke der bliver skabt forståelse, så følelserne bliver forløst.

Kom og modtag undervisning af vaneændrings ekspert Peter Bystrup der i bogstavelig forstand er gået fra kokain til kærlighed i sit liv, og få enkelte og effektive redskaber / værktøjer til at skabe dig det liv, som du drømmer om.

”Det er ikke svært at lære sig selv at kende, og det er på ingen måde farligt. Alle fortjener at få simple redskaber til at skabe indre fred og balance i deres liv. Det værste der kan ske, er at du lære dig selv bedre at kende. I en sådan process vil bekymringer optræde i langt mindre grad, så der virkelig bliver plads til at fantasere om fremtiden. DIN FREMTID.” – Peter Bystrup

Næste gang til Månedens Motivation man d. 21 januar

Et ny år banker på døren sammen med en masse nyt undervisning

MERE INFO OM NÆSTE AFTENS UNDERVISNING PÅ VEJ

Her finder du mig – I Aars

Aars Teater Bio åbner hver måned dørene til deres lækre røde sal til Månedens Motivation.

Undervisningen har ca 2 timers varighed, når det går løs fra kl 19-21:00.

Månedens Motivation i Aars er at finde her: Biografen i Aars

Kom og forkæl dig selv og dit indre og lad dig hellere end gerne ledsage.

Køb din/dine billetter til Månedens Motivation via KØB NU knappen

Din billet er incl en valgfri drikkevare i kiosken, hvor du også kan købe andre lækkerier inden foredrags undervisningen begynder.

KØB NU