Let’s Start Over vaneændrings kurset i Spanien vil bl.a give dig disse fordele

Let’s Start Over vaneændrings kursus i Spanien

7 dages intens vaneændrings / livsomlægnings forløb på Solkysten. (Husk at 95% eller mere af dit liv er styret af vaner, og 70% af dem er i gennemsnit negative)

For os handler dét om at få mennesket til at være i en følelse af succes. Dette oplever vi hos vores kursister når de finder ud af hvem de er, hvor de gerne vil hen i deres liv, og samtidigt begynder at bevæge sig i den retning. Derfor er det præcist hvad vi ønsker at hjælpe dig med.

Heart-Contact siger ”Succes det er at vide hvem du er, hvor du gerne vil hen og at bevæge dig i den rening”

7 dages målrettet personlig udviklings forløb på Costa Del Sol (Solkysten) med fuld forplejning for både krop og sind for max 10 deltagere af gangen.

7 dage hvor vi sammen kigger på hvem du er, hvad du skal med dit liv, og får sat de første sten til et stærkt fundament, så tingene IKKE bliver som de plejer igen efter kort tid.

Dette forløb er ualmindelig kraftfuldt da du er ”låst” i den meget præcise vaneændrings energi i 7 dage – både dag og nat. Her bliver du ikke afbrudt af hverdagens pligter eller stress, og vil derfor opleve en nærmest magisk dybde og præcision omkring dig selv. Vi er utrolig stolte af dette tiltag, og resultaterne taler for sig selv.

Se video referencer fra tidligere deltagere under video. og kontakt os her på siden eller på Facebook hvis du er interesseret i at snakke om DIN fremtid.

Ydelser & priser

Undervisningen foregår på Solkysten i Spaniens smukke, eventyrlige og rolige omgivelser.
7 dage med fuld forplejning betyder at Heart-Contact sørger for:

  • Transport til og fra lufthavnen, når du ankommer til Spanien
  • Location (stedet hvor du sammen med max 7 andre skal opholde dig)
  • Mad morgen, middag og aften + vand til at klare de varme temperaturer
  • Overraskelser for både krop og sind i løbet af ugen

Da vi ikke er registreret rejsebureau, hjælper vi dig gerne med booking af din flybillet, hvis du ønsker det.

Forløbet kan finansieres igennem din arbejdsplads som bruttoløns ordning eller faktureres til dit firma (kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til dette).