Mød op til Månedens Motivation i Aars hver måned og tag del i følgende:

Månedens Motivation i Aars

Månedens Motivation er tilbage, og åbner igen dørene hver måned for gengangere såvel som nye interesserede. Tiltaget gør det muligt for ALLE at gå til mindfulness (personlig udviklings) undervisning for et beskedent og overkommeligt beløb HVER MÅNED med forskellig undervisning hver gang.

Mindfulness er en oldgammel opmærksomhedsstrategi, som hjælper dig i indre fred og forståelse. Undervisningen er en kombination af personlig udvikling og mindfulness tiltag, og kan stort set hjælpe dig på alle plan i dit liv. Uanset om du ønsker mere balance i livet, eller nogle simple tips (øvelser / redskaber) til at komme tættere på dig selv eller dine drømme og mål.

Fred er en klar modsætning af stress, og forståelse er en klar modsætning af frustration eller fordømmelse.
Stress og frustrationer er desværre en stor del af en almindelig hverdag, og har alvorlige konsekvenser med sig, hvis ikke der bliver skabt forståelse, så følelserne bliver forløst.

Kom og modtag undervisning af vaneændrings ekspert Peter Bystrup der i bogstavelig forstand er gået fra kokain til kærlighed i sit liv, og få enkelte og effektive redskaber / værktøjer til at skabe dig det liv, som du drømmer om.

”Det er ikke svært at lære sig selv at kende, og det er på ingen måde farligt. Alle fortjener at få simple redskaber til at skabe indre fred og balance i deres liv. Det værste der kan ske, er at du lære dig selv bedre at kende. I en sådan process vil bekymringer optræde i langt mindre grad, så der virkelig bliver plads til at fantasere om fremtiden. DIN FREMTID.” – Peter Bystrup

Næste gang til Månedens Motivation man d. 21 januar

Første skridt mod at blive den mest autentiske og mentalt stærke version af dig selv begynder i det øjeblik, at dine valg bliver truffet i tillid til det du mærker i dit hjerte.

Jo bedre du bliver til at mærke dig selv, desto mindre vil du overgøre dit sind og din krop. Langt største delen af alle helbreds problemer kommer fra overgørelse af sind og krop over en længere periode.

Vidste du at:

• Op mod 90% af alle sygdomme er stress relateret
• Minimum 35% af enhver helbredelses process er forsaget af positive tanker
• Dine tanker er tænkt i overensstemmelse med dine vaner, som styrer 95% af dit liv

Kom og lær at mærke dig selv og din krop, og bliv klogere på hvem du er inderst inde, og hvad din plads er i dette liv.

At lære disse ting vil føre til:
• mere livsglæde
• større ro
• mere positivtet
– og i sidste ende det de fleste mangler – nemlig et højere selvværd

Denne mulighed og dermed første skridt på dette års Månedens Motivation rejse må du simpelthen ikke gå glip af. Der trækkes lod blandt de fremmødte om en gratis coaching session med mig.

Her finder du mig – I Aars

Aars Teater Bio åbner hver måned dørene til deres lækre røde sal til Månedens Motivation.

Undervisningen har ca 2 timers varighed, når det går løs fra kl 19-21:00.

Månedens Motivation i Aars er at finde her: Biografen i Aars

Kom og forkæl dig selv og dit indre og lad dig hellere end gerne ledsage.

Køb din/dine billetter til Månedens Motivation via KØB NU knappen

Din billet er incl en valgfri drikkevare i kiosken, hvor du også kan købe andre lækkerier inden foredrags undervisningen begynder.

KØB NU