14 ugers gratis online forløb

Med dette forløb kan du se frem til 14 ugers dybdegående online undervisning. 

Hånden På Hjertet podcasten

Over 16 timers podcast er blevet til et 14 ugers online forløb

Online kursus

Alt undervisning online


Modtag alt du skal bruge via din mail hver uge helt gratis

Tilmeld dig her

  Kontakt os hvis du mod forventning ikke modtager din bekræftelsesmail med dét samme (husk at tjekke din spam mappe)

  Populær podcast

  Podcastens indhold som forløbet er baseret på, er blevet afspillet over 17.000 gange på div. tjenester, og har bl.a været på toplisten på Podimo og på top ti over mest hørte på Apple Podcasts indenfor religion & spiritualitet.

  Sådan siger lytterne om podcasten Hånden På Hjertet

  Rikke

  5/5

  Podcasten har været et rigtig godt redskab for mig, til at holde fast i mig selv på min rejse og til at gøre ny viden til en daglig praksis. Indholdet lærer bl.a. én at skabe kontakt til sig selv og om universets måde at fungere på.

  Flemming

  5/5

  Podcasten var utrolig spændende, og satte mange ting i perspektiv i mit liv. Jeg er blevet bedre til at holde fokus og dermed koncentrere mig. Jeg er begyndt at kunne styre hvordan de inputs jeg bliver udsat for påvirker mig i mit liv. Jeg har generelt fået dét bedre, og jeg er blevet mere glad og smilende i min hverdag. Der skal arbejdes ihærdigt med indholdet, men dét er på alle måder dét værd.

  Bettina

  5/5

  Jeg er blevet inspireret til  at komme i bedre kontakt med mit hjerte, som har været lukket i mange år pga. en hård fortid.

  Susanne

  4.5/5

  Hånden på hjertet er den vigtigste podcast, jeg har lyttet til. Den skal have 4½ stjerne, for noget jeg især har lært af denne er, at man altid skal lade der være plads til udvikling.

  Mette

  5/5

  Jeg føler, at jeg har fundet dét, jeg manglede i mit liv ved at høre podcasten. Der måtte være mere i livet end bare at køre i hamsterhjulet. Jeg har igennem podcasten reflekteret over hvert enkelte afsnit, og har uge for uge forsøgt at bruge dét, som jeg er kommet frem til i mit liv.

  14 ugers gratis online forløb

  Tag med Jonathan og jeg på en rejse igennem dit sind og lær derved at styre dine tanker, følelser og handlinger og få dét der skal til for én gang for alle at kunne ændre dine vaner og dine overbevisninger.

  Dét er ikke kun sindet, som vi vil uddanne dig i at kunne håndterer og dermed administrere. Når vi sammen har passeret dit sind, så er dét næste vi møder på rejsen din sjæl eller dit hjerte.

  Sjælen eller hjertet har altid været centeret for menneskets eksistens, der hvor selve livet udspringer fra. Men hvad er sjælen eller hjertet, og hvordan får du forbindelse til den / dét og dermed centeret for din egen eksistens? 

  Svaret herpå dækker over samtlige spørgsmål, som har noget med uopdagede sider af dig selv at gøre og lyder således: Forståelsen muliggør opnåelsen!

  Dét der venter dig på rejsen til at håndtere dit sind og opdage din sjæl, er i første omgang en intellektuel forståelse for begge og senere praksis der vil dygtiggøre dig i at håndtere og administrere dit sind og din sjæl.

  Med andre ord er dette et gratis forløb, der klæder dig på til at leve dit liv uden tyngden fra negative tanker, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere

  Konceptet der kan ændre dit liv for altid

  Online forløbet vil bl.a. give dig disse fordele

  Online undervisning

  Alt dét du bliver undervist indenfor findes både i lyd & videoformat

  Lukket facebookgruppe

  Del og spar med andre kursister, hjælp hinanden og vær i process sammen

  Vi er tilgængelige 24/7

  Jonathan & jeg gør alt for at svare alle igennem hele forløbet i facebook gruppen og via mail

  Den største gave

  Vi tror på, at dette er dén største gave, som du kan give dig selv, og vi har valgt at give den til dig gratis

  Forløbet

  For at kunne blive fri fra tankemylder, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere, vil du bl.a. modtage informationer og opgaver indenfor følgende områder:

  • Du lærer hvordan dit sind virker, så du kan træne din mentalitet og få en stærk og målrettet psyke.
  • Du lærer hvordan du erstatter dine negative vaner (og tanker) med positive vaner (og tanker).
  • Du lærer at meditere og stifter dermed bekendtskab med den spirituelle verden.
  • Du møder din indre værste fjende men også din indre bedste ven (dit ego og dit hjerte)
  • Du lærer hvordan du lytter til dit hjerte, og hvordan du træner det, så du får et godt selvværd.
  • Du lærer at arbejde med din livshistorie i hjertets/sjælens bevidsthed
  • Du lærer hvordan du skaber dit liv indefra og ud i tillid til dig selv og dine evner.
  • Du lærer om din sjæl, om døden og om Ein Steins teori om at alt er energi.
  • Du lærer livets spilleregler (naturens love/regler), som vi alle lever under.

  Om undervisningen

  Du kan forvente, at lære umådelig meget om dig selv primært på et ikke fysisk plan igennem de næste fjorten uger.

  Du siger ja til at blive taget med på en rejse, hvor du skridt for skridt får sat ord på dét uhåndgribelige i forhold til kroppen, sindet og sjælen og også i forhold til livet. Med andre ord en usammenlignelig personlig udviklingsrejse, som du lige nu ikke har fantasi til at forestille dig, hvor kommer til at tage dig hen.

  Arbejdet vil bl.a bestå af at løse forskellige opgaver, som alle har rødder i at mærke efter i dig selv og dermed udvikle din emotionelle intelligens (EQ). Du vil primært skulle skrive, men også træne dine mentale muskler som bl.a handler om at bruge din intuition, dit fokus og din opfattelse.

  Mere om forløbet

  Forløbets indhold er udarbejdet ud fra en holistisk tankegang, hvorfra det trækker på forskellige videnskabelige retninger. En tankegang der i højere grad også anerkendes i det globale samfund. 

  Materialet der udleveres har baggrund i teori og praksis, der med mange års empiri og videnskabeligt belæg har skabt principper, systemer og redskaber til netop det formål at kunne tage ansvar for eget liv. Eleverne får derfor adgang til adskillige videnskabelige, historiske og filosofiske udsagn, principper og informationer, der understøtter og validerer den praksis forløbet er bygget op omkring. Emnerne arbejder i forlængelse af hinanden og forløbet er opbygget således at undervisningen underbygger og understøtter elevens udvikling i hele processen.

  Forløbet er et sikkert valg, for den der ønsker at komme videre i livet, ved fx at ændre gamle tanke- og vanemønstre og samtidig skabe en anden forståelse og tilgang til egen krop, sind og sjæl på både et fysisk, mentalt og spirituelt plan.

  Prisen

  Forløbet er gratis – en gave fra Jonathan og jeg til dig. 

  Dét eneste du må dele er din mail, og du kan til enhver tid afmelde dig denne tjeneste igen, hvilket naturligvis også er gratis.

  Du siger samtidig ja tak til at modtage Heart-Contact’s nydhedsbrev, der primært rummer info / læring om dig selv og dit inderste.

  Hvis du kan kende dig selv i ét eller flere af disse eksempler, så er der en stor transformationsprocess i gang i dit liv

  • Du har brug for mere alenetid
  • Du hungrer efter mening og formål med dit liv
  • Du har stor lyst til at være tæt på naturen
  • Du har lyst til at spise mere sundt & naturligt
  • Du er begyndt at være mere sammen med dig selv (alenetid)
  • Du er begyndt at tale med dig selv
  • Du er begyndt at lytte mere til dig selv
  • Du ønsker at ændre retning i dit liv – fx. at skifte job eller at flytte
  • Du ser fx. 11:11 og andre numre som 14:14 el. 22:22 hele tiden
  • Du føler dig forladt og alene (forladt af din fortid)
  • Du er blevet mere sårbar / følsom
  • Du er begyndt at se anderledes på samfundet
  • Du har mange usædvanlige og livagtige drømme

  OBS: Jeg har de sidste otte år hjulpet et utal af mennesker igennem netop denne process!

  Start din rejse allerede i dag

  Udfyld dine oplysninger og tryk på knappen nedenfor og modtag derefter din opstarts mail med dét samme. Derfra modtager du en ny mail med undervisning og opgaver hver syvende dag.

  Tilmeld dig her

   Kontakt os hvis du mod forventning ikke modtager din bekræftelsesmail med dét samme (husk at tjekke din spam mappe)

   Rigtig god fornøjelse

   ​Vi har lavet dette gratis forløb, fordi vi inderligt ønsker, at hvad der er frit tilgængeligt for intuitionen, skal være gratis for alle.