20 ugers 1on1 forløb

Med dette forløb kan du se frem til 20 ugers dybdegående undervisning i samspil med din egen livsrejse

Rejsen igennem sindet

Tag med mig på en rejse igennem dit sind og lær derved at styre dine tanker, følelser og handlinger og få dét der skal til for én gang for alle at kunne ændre dine vaner og dine overbevisninger.

Rejsen starter ved, at jeg uddanner dig i hvad sindet er, som er hjemstedet for ovenstående værdier (tanker, følelser mv.)

Dét er ikke kun sindet, som jeg vil uddanne dig i at kunne håndterer og dermed administrere. Når vi sammen har passeret dit sind, så er dét næste vi møder på rejsen din sjæl eller dit hjerte.

Rejsen hjem til sjælen / hjertet

Sjælen eller hjertet har altid været centeret for menneskets eksistens, der hvor selve livet udspringer fra. Men hvad er sjælen eller hjertet, og hvordan får du forbindelse til den / dét og dermed centeret for din egen eksistens? 

Svaret herpå dækker over samtlige spørgsmål, som har noget med uopdagede sider af dig selv at gøre og lyder således: Forståelsen muliggør opnåelsen!

Dét der venter dig på rejsen til at håndtere dit sind og opdage din sjæl, er i første omgang en intellektuel forståelse for begge og senere praksis der vil dygtiggøre dig i at håndtere og administrere dit sind og din sjæl.

Med andre ord er dette en uddannelse, der klæder dig på til at leve dit liv til fulde uden tyngden fra negative tanker, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere.

Konceptet der kan ændre dit liv for altid

Hvis du kan kende dig selv i ét eller flere af disse eksempler, så er der en stor transformationsprocess i gang i dit liv

 • Du har brug for mere alenetid
 • Du hungrer efter mening og formål med dit liv
 • Du føler der mangler noget i dit liv selvom du har alt
 • Du har stor lyst til at være tæt på naturen
 • Du har lyst til at spise mere sundt & naturligt
 • Du er begyndt at være mere sammen med dig selv (alenetid)
 • Du er begyndt at tale med dig selv
 • Du er begyndt at lytte mere til dig selv
 • Du ønsker at ændre retning i dit liv – fx. at skifte job eller at flytte
 • Du ser fx. 11:11 og andre numre som 14:14 el. 22:22 hele tiden
 • Du føler dig forladt og alene (forladt af din fortid)
 • Du er blevet mere sårbar / følsom
 • Du er begyndt at se anderledes på samfundet
 • Du har mange usædvanlige og livagtige drømme

OBS: Jeg har de sidste ti år hjulpet et utal af mennesker igennem netop denne process!

Et 14 ugers 1on1 forløb vil bl.a. give dig disse fordele

Et forløb skræddersyet efter dine behov

Ved at sætte mig ind i din livsrejse sammensætter jeg et forløb, der vil fokusere på dine udfordringer og spørgsmål i dit liv.

1on1 coaching kun målrettet dig

Stik modsat et holdforløb så er det kun dig der er i fokus på en 1on1 rejse i samarbejde med mig.

24/7 mentoring via tlf og
mail

Som en del af forløbet er jeg altid til rådighed igennem hele processen både via telefon og e-mail.

Mulighed for fjernundervisning online

Du kan også modtage undervisningen online via skype el.lign. kontakt mig for mere info.

1on1 forløbet – 20 uger der vil ændre dit liv for altid

For at kunne blive fri fra tankemylder, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere, vil du bl.a. blive undervist indenfor følgende områder:

 • Du lærer hvordan du sætter dig mål i livet ud fra din intuition
 • Du lærer at arbejde med din livshistorie i hjertets/sjælens bevidsthed
 • Du lærer hvordan dit sind virker, så du kan træne din mentalitet og få en stærk og målrettet psyke.
 • Du lærer hvordan du erstatter dine negative vaner (og tanker) med positive vaner (og tanker).
 • Du lærer at meditere og stifter dermed bekendtskab med den spirituelle verden.
 • Du møder din indre værste fjende men også din indre bedste ven (dit ego og dit hjerte)
 • Du lærer hvordan du lytter til dit hjerte, og hvordan du træner det, så du får et godt selvværd.
 • Du lærer hvordan du skaber dit liv indefra og ud i tillid til dig selv og dine evner.
 • Du lærer at håndtere dine følelser og din sensitive side, så du bliver komfortabel med at vise dine følelser og dermed tør at være oprigtig overfor dig selv.
 • Du lærer om din sjæl, om døden og om Ein Steins teori om at alt er energi.
 • Du lærer livets spilleregler (naturens love/regler), som vi alle lever under.

Plus du kommer til at arbejde med:

 • Psykologi historiens største opdagelse – dit selvbillede
 • Diverse meditations teknikker

Alt efter dine behov er det også muligt at du kommer til at arbejde med:

 • Tankefelts terapi – et fantastisk forløsnings værktøj
 • The Healing Code – et fantastisk forløsnings værktøj
 • Medieskab – videreformidling af beskeder fra dine kære på den anden side 

Om undervisningen

Forløbet bliver tilrettelagt mellem du og jeg, således at vi mødes en gang pr. uge i ca 1 1/2 i time i 20 uger. Dette planlægges fra uge til uge. 

Vi mødes i Heart-Contact’s lokaler i Aars
hvor undervisningen finder sted.

Hør tidligere elever fortælle om deres oplevelse med forløbet

Sådan siger Rikke & Jesper om deres 1on1 forløb

Vi tog kontakt til Peter i foråret, da vi igennem lang tid havde oparbejdet nogle dårlige vaner, som vi havde svært ved at slippe ud af trods adskillige forsøg på egen hånd.

Den rejse vi har været på igennem knap fire måneder sammen med Peter, har været fuldstændig mindblowing. Forløbet har ændret hele vores livssyn, og har i den grad bevirket, at vi hver dag vågner op med positive og varme følelser indeni.

Vores bekymringer er næsten ikke-eksisterende. Vores humør er bare generelt godt hver dag. Vi nyder dagligt lange dybe snakke om livet og vores drømme. Vi er blevet langt klogere på os selv, vores mønstre og vaner og ikke mindst på hinanden.

Vores fundament er blevet så meget større og stærkere, og vi tror nu på, at alt er muligt, og glæder os til fremtiden på en helt ny måde. Vi har tillid til at vi kommer i mål med alt hvad vi vil, og drømmer om. Det er en fantastisk lettelse at leve sådan.

Det er næsten ubeskriveligt, hvad der er sket med os. Både som enkelte mennesker men også som par. Det at vi har kunne dele denne rejse sammen, har bragt os tættere sammen end nogensinde før, og det har åbnet vores øjne for fuldstændig fantastiske indsigter i os selv og hinanden. Vores forhold er blevet stærkere, dybere og endnu mere kærligt.

Alle de værktøjer og indsigter vi har fået, får os til at føle os fuldstændig sikre på fremtiden og på os selv og hinanden. Så tak til dig Peter, for at være den du er. For at undervise på din helt egen ærlige inspirerende måde. For at kunne dele alt din viden, så intuitivt og rent og ærligt som du gør. For at tro på os og skubbe til os. For at have taget rejsen sammen med os og været med til at bygge vores nye fundament under os, så vi sikkert kan stå på egne ben resten af vejen. Vi vil aldrig glemme dig.

Sådan siger Helle om sit 1on1 forløb

Først på sommeren tog jeg kontakt til Peter, fordi jeg over mange år var groet fast i dårlige vaner og negative tankemønstre. Og så startede min rejse med Peter ved min side.

Det er fantastisk, hvad der er sket i de måneder. Jeg har fået et helt nyt livssyn. Jeg har fået en indsigt som jeg ikke troede var mulig. Jeg har fundet en indre ro, jeg er blevet et glad og positivt menneske, der ser lyst på fremtiden og jeg glæder mig til at se, hvad den bringer.

Det fundament der er blevet opbygget i disse måneder, har gjort, at jeg føler mig stærkere og mere sikker på mig selv, end jeg nogensinde har været.

Alt det kan jeg takke dig for Peter. Du har været en fantastisk vejleder hele vejen. Du har delt din viden med mig, du har inspireret mig og troet på mig og hjulpet mig videre, når jeg selv tvivlede. Du har åbent og ærligt præsenteret mig for en helt ny verden. Jeg vil altid være dig dybt taknemmelig.

Sådan siger Christian om sit 1on1 forløb

Inden jeg satte mine ben ved Peter første gang, havde jeg et kokain misbrug, der havde stået på i 10 år. Det betød lange nætter 3-4 gange om ugen med alkohol og kokain og ofte ingen søvn. Selv i hverdagene blev misbruget holdt ved lige og trods fuldtids arbejde som tømrer, så kørte det bare på rutinen og ugerne gik – ja selv årene gik med et sløret liv, hvor omdrejningspunktet var kokainen.

Jeg nåede til et punkt i mit liv, hvor min livsstil ikke længere gav mening, og jeg var nødt til at ændre kurs. Jeg var blevet overfladisk, og mine følelser var ikke eksisterende og lukket ned.

Jeg vidste med mig selv, at hvis min livsstil skulle ændres, så skulle det være af en person, som kunne flytte hele mit mindset. Mit valg faldt på Peter og jeg valgte derfor at lave en investering i mig selv og tage et 3 måneders forløb hos ham.

Mit liv gik fra, at jeg hver dag stod op og altid havde mine tanker rettet mod kokain, til at jeg nu nærmest afskyede det. Peter formåede at ændre min livsglæde, mit syn på livet og gav mig et helt nyt mindset, og det er jeg ham dybt taknemlig for.

Det har været en fantastisk rejse og selvom jeg har været clean i snart 12 måneder, så er det stadig en rejse. Jeg har skulle lære mig selv at kende på ny, og lære at håndtere alt det livet byder på, når man ikke længere lever i en konstant rus. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at det til tider er hårdt – men det er det hele værd!

Jeg ønsker for alle andre der lever et lignende liv, at de en dag vil lave samme investering som jeg selv – nemlig en investering i sig selv og vågne op til et helt nyt liv og nye muligheder.

Taknemlighed er det, der i dag fylder min krop. Tak.

Christian har i dag været clean fra kokain i over et år.

Sådan siger Rikke & Jesper om deres 1on1 forløb

Vi tog kontakt til Peter i foråret, da vi igennem lang tid havde oparbejdet nogle dårlige vaner, som vi havde svært ved at slippe ud af trods adskillige forsøg på egen hånd.

Den rejse vi har været på igennem knap fire måneder sammen med Peter, har været fuldstændig mindblowing. Forløbet har ændret hele vores livssyn, og har i den grad bevirket, at vi hver dag vågner op med positive og varme følelser indeni.

Vores bekymringer er næsten ikke-eksisterende. Vores humør er bare generelt godt hver dag. Vi nyder dagligt lange dybe snakke om livet og vores drømme. Vi er blevet langt klogere på os selv, vores mønstre og vaner og ikke mindst på hinanden.

Vores fundament er blevet så meget større og stærkere, og vi tror nu på, at alt er muligt, og glæder os til fremtiden på en helt ny måde. Vi har tillid til at vi kommer i mål med alt hvad vi vil, og drømmer om. Det er en fantastisk lettelse at leve sådan.

Det er næsten ubeskriveligt, hvad der er sket med os. Både som enkelte mennesker men også som par. Det at vi har kunne dele denne rejse sammen, har bragt os tættere sammen end nogensinde før, og det har åbnet vores øjne for fuldstændig fantastiske indsigter i os selv og hinanden. Vores forhold er blevet stærkere, dybere og endnu mere kærligt.

Alle de værktøjer og indsigter vi har fået, får os til at føle os fuldstændig sikre på fremtiden og på os selv og hinanden. Så tak til dig Peter, for at være den du er. For at undervise på din helt egen ærlige inspirerende måde. For at kunne dele alt din viden, så intuitivt og rent og ærligt som du gør. For at tro på os og skubbe til os. For at have taget rejsen sammen med os og været med til at bygge vores nye fundament under os, så vi sikkert kan stå på egne ben resten af vejen. Vi vil aldrig glemme dig.

Sådan siger Helle om sit 1on1 forløb

Først på sommeren tog jeg kontakt til Peter, fordi jeg over mange år var groet fast i dårlige vaner og negative tankemønstre. Og så startede min rejse med Peter ved min side.

Det er fantastisk, hvad der er sket i de måneder. Jeg har fået et helt nyt livssyn. Jeg har fået en indsigt som jeg ikke troede var mulig. Jeg har fundet en indre ro, jeg er blevet et glad og positivt menneske, der ser lyst på fremtiden og jeg glæder mig til at se, hvad den bringer.

Det fundament der er blevet opbygget i disse måneder, har gjort, at jeg føler mig stærkere og mere sikker på mig selv, end jeg nogensinde har været.

Alt det kan jeg takke dig for Peter. Du har været en fantastisk vejleder hele vejen. Du har delt din viden med mig, du har inspireret mig og troet på mig og hjulpet mig videre, når jeg selv tvivlede. Du har åbent og ærligt præsenteret mig for en helt ny verden. Jeg vil altid være dig dybt taknemmelig.

Sådan siger Christian om sit 1on1 forløb

Inden jeg satte mine ben ved Peter første gang, havde jeg et kokain misbrug, der havde stået på i 10 år. Det betød lange nætter 3-4 gange om ugen med alkohol og kokain og ofte ingen søvn. Selv i hverdagene blev misbruget holdt ved lige og trods fuldtids arbejde som tømrer, så kørte det bare på rutinen og ugerne gik – ja selv årene gik med et sløret liv, hvor omdrejningspunktet var kokainen.

Jeg nåede til et punkt i mit liv, hvor min livsstil ikke længere gav mening, og jeg var nødt til at ændre kurs. Jeg var blevet overfladisk, og mine følelser var ikke eksisterende og lukket ned.

Jeg vidste med mig selv, at hvis min livsstil skulle ændres, så skulle det være af en person, som kunne flytte hele mit mindset. Mit valg faldt på Peter og jeg valgte derfor at lave en investering i mig selv og tage et 3 måneders forløb hos ham.

Mit liv gik fra, at jeg hver dag stod op og altid havde mine tanker rettet mod kokain, til at jeg nu nærmest afskyede det. Peter formåede at ændre min livsglæde, mit syn på livet og gav mig et helt nyt mindset, og det er jeg ham dybt taknemlig for.

Det har været en fantastisk rejse og selvom jeg har været clean i snart 12 måneder, så er det stadig en rejse. Jeg har skulle lære mig selv at kende på ny, og lære at håndtere alt det livet byder på, når man ikke længere lever i en konstant rus. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at det til tider er hårdt – men det er det hele værd!

Jeg ønsker for alle andre der lever et lignende liv, at de en dag vil lave samme investering som jeg selv – nemlig en investering i sig selv og vågne op til et helt nyt liv og nye muligheder.

Taknemlighed er det, der i dag fylder min krop. Tak.

Christian har i dag været clean fra kokain i over et år.

Forløbet er unikt tilpasset til dig​

Jeg tror på, at alle mennesker er unikke og forskellige, hvilket gør at mine forløb er sammensat sådan at den overordnede undervisning, kan tilpasses efter elevens behov.  
Emnerne arbejder i forlængelse af hinanden og forløbet er opbygget således at undervisningen underbygger og understøtter elevens udvikling i hele processen..

Undervisningsmaterialet er udarbejdet ud fra en holistisk tankegang, hvorfra det trækker på forskellige videnskabelige retninger. En tankegang der i højere grad også anerkendes i det globale samfund.

Materialet der udleveres har baggrund i teori og praksis, der med mange års empiri og videnskabeligt belæg har skabt principper, systemer og redskaber til netop det formål at kunne tage ansvar for eget liv. Eleverne får derfor adgang til adskillige videnskabelige, historiske og filosofiske udsagn, principper og informationer, der understøtter og validerer den praksis forløbene er bygget op omkring.

Forløbene er et sikkert valg, for den der ønsker at komme videre i livet, ved fx at ændre gamle tanke- og vanemønstre og samtidig skabe en anden forståelse og tilgang til egen krop, sind og sjæl på både et fysisk, mentalt og spirituelt plan. Sammen med eleven værner jeg om processen i udviklingen.

Pris & betalingsmuligheder

Gratis introduktions samtale 

Pris for forløbet : 29.750 kr incl. moms (mulighed for ratebetaling)

Forløbet kan finansieres igennem din arbejdsplads som bruttoløns ordning eller faktureres til dit firma. (kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til dette)

Bestil tid til din gratis intro samtale her

Kontakt mig og bestil tid til din intro samtale.

Du skal sætte 60-90 minutter af til samtalen plus kørsel.
(samtalen kan evt. finde sted via skype el.lign)

Closeup new hp