fbpxHer finder du baggrundshistorien for Heart-Contacts firmagrundlæggelse, samt generel info om mig både professionelt og personligt.

Heart-Contact er grundlagt af undertegnede Peter Bystrup, og her deler jeg dele af min historie.

Jeg er født i 1989 og opvokset på et kvæglandbrug nær Farsø. Det har fra barnsben altid været naturligt for folk, som jeg har mødt i mit liv at åbne sig, og fortælle deres dybeste hemmeligheder til mig. Hvis ikke det var folks hemmeligheder, som jeg skulle høre, så var det deres problemer / udfordringer i deres dagligdag. Det har derfor altid lagt mig meget nært at lytte og hjælpe folk. Jeg har været vant til, at man skulle yde for at nyde. Ansvar og praktisk udførelse af arbejde, var en stor del af min opdragelse. Med to brødre der er tømrer, var det også tit, at det praktiske arbejde handlede om at konstruere. Det at skabe noget og se en forandring, har jeg altid elsket. Da jeg afsluttede folkeskolen var jeg overbevist om, at jeg skulle være forsikringskonsulent, men for meget energi var skyld i, at jeg ikke kunne sidde stille på handelsskolen. Det førte til en tømreruddannelse, som jeg afsluttede i 2010. Derefter ”slog jeg søm i” på hjemegnen et par år, inden jeg blev rejsemontør på Sjælland. Herudover er jeg uddannet på Body Mind Academy, og certificeret i det verdensomspændende ledelsesprogram, ”Thinking into Results”.

Ovenstående historie svarer måske til sådan, som jeg ville have fortalt om mit liv, hvis ikke jeg havde turde at være ærlig om at min ungdom var præget af et kokain misbrug, en helt forkert tilgang til alkohol, steroider, vold osv. Alt sammen noget som jeg dengang bare levede i uden at sætte spørgsmålstegn ved det. Jeg vil om lidt fortælle dig, hvordan dette ændrede sig.

I 2011 gik min skulder af led. Jeg blev hurtigt opgivet af lægeverdenen, og fik den fornemme besked at med mindre der skete et mirakel, skulle jeg prøve at finde mig et andet erhverv. Med 22 år bag mig og med den overbevisning, at jeg skulle være håndværker, var det ikke en rar besked at få. Jeg gik i den tro, at jeg var nødt til at uddanne mig over en lang årrække for at komme videre i tilværelsen. Pga. Voldsomme smerter og fordi jeg ikke ville fylde mig med piller resten af livet, søgte jeg hjælp i den alternative verden. Jeg begyndte at få behandlinger hos en ældre mand, som jeg kendte fra lokalområdet. Det var forbløffende resultater vi opnåede. Jeg begyndte at opsøge Erik Ovesen som manden hed uden at det handlede om mine skulder smerter, fordi jeg følte mig så meget i mig selv, hver gang vi havde tilbragt tid sammen. Han kunne se en masse i mig, som jeg ikke selv var bevidst om på daværende tidspunkt, så han forsøgte at ændre mit mindset, og få mig til at arbejde med mig selv. Det lykkedes ham. Jeg fik mere og mere øjnene op for en verden, der kan ændre noget for mennesker. En verden der bl.a. beskæftiger sig med at ændre folks mindset ved at forene deres hjerne og deres hjerte. Jo mere jeg fandt ind i mig selv, desto større blev afstanden til alle mine dårlige vaner så at sige, og desto mere fik jeg lyst til at udvikle mit medfødte talent i forhold til omgang med mennesker. Det førte til et samarbejde med Body Mind Academy fra København, en afdeling af deres virksomhed i nybyggede faciliteter nær Farsø i Nordjylland, et solo løb, et kapitel på solkysten i Spanien og nu igen fra et dansk udgangspunkt både personligt og professionelt. Alt dette er i dag min erfaring om, hvordan du laver en reel livsomlægning, og selvfølgelig din fordel i din udviklingsproces.