Book dit næste foredrag allerede i dag

Vi kan tilpasse foredraget, så arrangementets emne passer til dine / jeres ønsker.
Foredragene præsenteres på inspirerende vis med udgangspunkt i mine livserfaringer.
Alt dette understøttes naturligvis af høj faglighed.

Foredragsliste i samarbejde med
Heart-Contact ved Peter Bystrup

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis ikke du finder dét du søger på listen.
Vi kan sammensætte et foredrag ud fra netop dine / jeres ønsker.

1. Fra Kokain Til Kærlighed – Peter Bystrups livshistorie

Der bliver IKKE lagt fingre imellem, når sandfærdige historier fra et liv i overhalingsbanen, bliver delt med store følelser. Selvom der er humor i fortællingen, skal du ikke tage fejl af, at ALLE valg har konsekvenser i livet. Et foredrag du IKKE vil gå glip af.

2. Vaneændring / livsomlægning – HVORDAN er et godt spørgsmål

HVORDAN og HVORFOR er fantastiske spørgsmål, der når de er besvaret, IKKE får lov til at stjæle din tid eller energi mere. 95% af din adfærd er styret af vaner, men hvad er vaner for en størrelse, og vigtigst af alt – HVORDAN bryder du dine vaner, så du tager styringen i dit liv? Disse informationer ændre dagligt livet for folk, og tør siges at være guld værd.


3. Tro på 5 minutter – TRO flytter bjerge

At tro behøver IKKE at være i en religiøs sammenhæng. Som Peter Bystrup ofte siger: Hvad end du tror du kan, eller du tror du ikke kan, så har du fuldstændig ret i begge tilfælde! Tror du positivt i dit liv og om din tilværelse? Lad os teste hvilke programmer der er kørt ind på din harddisk, og vigtigst af alt – Lave om på dét du tror på på bare 5 minutter. Dette er muligt på grund af en teknik kaldet sinds programmering. En teknik du SKAL opleve.

4. Stress HVAD er stress – forebyggelse frem for helbredelse

Stress er roden til ALT ONDT. Et udsagt Heart-Contact ved Peter Bystrup bakker op på alle måder. Men hvad er stress, og vigtigst af alt hvordan forebygger eller helbreder vi dét. Teknikkerne er faktisk forholdsvis simple. Du bliver her klogere på hvad stress gør ved kroppen og sindet, og hvordan du virker indeni. Dertil får du redskaber / øvelser der ALTID virker hvor og når som helst i livet. DIT LIV.

5. Selvværd & selvtillid – HVAD er forskellen?

Disse to begreber bliver TIT blandet sammen. Sandheden er at der er rigtig stor forskel på selvværd og selvtillid. Dette foredrag skaber en uhyre vigtig forståelse for din udvikling og dermed dit liv. Igen kan der lægges vægt på at FORSTÅELSEN MULIGGØR OPNÅELSEN. Tag ikke fejl af at for lidt og for meget fordærver alting. Dette gælder også selvværd og selvtillid, der helst skal følges ad i din udvikling.

Booking af foredrag

Kontakt mig og lad os tage en snak om jeres behov.