Peter Bystrup

Peter Bystrup

At gøre sig umage

Et nyt år, en frisk start, nye mål og drømme, følelsen af mere plads, af målrettethed og motivation og lysten til at gøre noget godt for dig selv. Nu skal dét være, og du har tænkt dig at gøre dig umage.

Langt de fleste kender til at gøre sig ekstra umage fx. i forbindelse med at:

Få et nyt job og gøre en ekstra indsats
Starte i fitness og overholde planlagte aftaler
Flytte i nyt hjem og passe og vedligeholde dét til punkt og prikke
Få en ny livspartner og være rummelig, forstående, givende og generelt at gå en ekstra mil for vedkommende, men også at gøre ekstra meget ud af sig selv

Når noget nyt som vi har forventninger til starter, så giver vi ofte ekstra af os selv både overfor os selv og andre, hvilket jeg kun vil bakke op omkring.

Jeg tror på, at dét virker at gøre sig umage. Jeg tror på, at du har dét der skal til for at gøre dig umage, og jeg tror også, at du har bevist dét overfor dig selv mange gange i dit liv. Prøv engang at tænk over dette.

Mit spørgsmål er: Hvorfor stopper vi ofte med at gøre os umage efter kort tid?

I starten synes vi at se vores ansvar tydeligt, og ved at tage dette ansvar giver livet os tilsvarende positiv respons tilbage.

Dét virker altså at gøre sig umage – alt vokser og gror i denne energi og vigtigst af alt:
DU VOKSER OG GROR NÅR DU GØR DIG UMAGE.

Nu er dét nytår – 2024 venter på, at du gør dig umage overfor dig selv og andre.

Mine råd i den forbindelse er:

Vær særligt opmærksom på at dét du ønsker at gøre dig umage med, er noget dybtfølt indeni dig.
Noget du virkelig har lyst til og brug for i dit liv, og som måske har trukket i eller efter dig længe.

Skriv din plan ned, tegn den på et stykke papir (så godt du kan, og dét kan du godt), og fortæl den til nogen der kan give dig opbakning og støtte under udførelsen af den.

Tag et skridt af gangen, skab forståelse for at al forandring er en process, vær god overfor dig selv, vær ærlig overfor dig selv, vær tålmodig og gør dig særligt umage de dage hvor dine gamle vaner trækker dig tilbage mod dét du ønsker at udvikle dig væk fra.

Lav én eller flere sedler og sæt op i dit hjem, hvor der fx står ”Gør dig umage – for din skyld”

Sandheden ift. nytårsforsæt hvis vi skal kalde dit ønske om forandring dét er, at 9 ud af 10 stopper deres process og dermed dét de ønsker at gøre sig umage med efter kun fjorten dage. D. 15 januar er 90% altså tilbage hvor de starter i dag.

Dette tror jeg, at der er mange grunde til, og disse vil jeg dele med dig i dét næste opslag, jeg laver.
Du er nemlig hverken uden evner, uduelig eller på anden vis dum eller en fiasko, eller hvad du måske har tænkt om dig selv, hvis ikke du er lykkes med at forblive i de umage handlinger, som du fortjener i dit liv.

Indtil vi skrives ved, vil jeg ønske dig et fantastisk nyt år og appellere til, at jeg er overbevist om, at dét netop bliver et fantastisk år, hvis du gør dig umage.

Alt godt med troen på netop dét fra Peter Bystrup

– du er altid velkommen i min indbakke, hvis du har spørgsmål eller andet.

Del dette opslag